Saturday, November 27, 2010

~BESONDERES FÜR SIE~



SALAM~

Tanggal 28 November 1990 tepat jam (ak xtwu r pkul bape en) kedengaran lah sore nyaring seorang bayi di Bachok, Kelantan Darul Naim~

Kanak2 itu membesar dgn sempurnanya dan merupakan ank ke-2 drpd 8 org adeq beradeq~

Kanak2 itu memulakan pengajiannya di tadika(semestinya la kn~tp xtwu plak kt mane,huhu~)

Kemudian bersekolah di SK Kem dan berpindah ke SK Jelawat~



Seterusnya menyambung pengajian di peringkat menegah rendah kat SMKA Tangok

Menengah atas plak kat KISAS of course~kalu x ak xkenl la kanak2 ini~heee. . .

Dengan pencapaian yg gemilang dlm SPM 11A semestinya, kanak2 yg semakin meningkt dewasa ini seterusnya ditwrkn ke GMI ntuk Program Persediaan A-Level ke German. . .

And waktu kat GMI neyh dye telh menjadi PELAJAR TERBAEK KESELURUHAN bg programnya. . (ak bangga sbg kawan mu~hehehe)

nak tawu lebeih lanjut??klik sini~

Dan sekarang kanak2 yg telah bertukr dewasa ini sedang melanjutkan pengajiannya dalam bidang Kejuruteraan Kimia di University of Applied Science di Muenster, German.(hoho~skema molek ayt ak kn. . .heeee~)

Okei2~straight to da point. . .act, entri kali ini berkenaan dgn rakan blogger ak yg duk ngaji kt Muenster sane. . .ak da TERJANJI dgn dia ntuk buat entri khas sempena ulang tahun dia~hehe. . .(tp ak ikhlas taw idil weyh. . .bkn sekadar tunai janji je~kenyet3. . .~)

Rakan blogger ak sorang neyh diberi nama MUHAMAD IDIL FARHAN BIN ROSDI~Well, spjg perkenalan. . .he quite nice tp suke koya la~(no hard feelings ea idil)

Katanya dye mcm Ozil~ye ke???hahhaha~jom tengok jom. . .


ada rupa x??kenyet3~

Okei, ada sumber kate dye pandai masak. . .no offense~tengok r neyh. . .hihi~

Utk pengetahuan semua, berdasarkn sumber yg dipercayai. . .dia xsuka mkn pedas dan dia xmakan ikan~aiyooo idil. . .payoh bini mu nt neyh~hehehe. . .

Dye neyh jns pemalu n pendiam~ye ke??heee. . .tp diam2 dye ada isi owuh. . .Bijok idil neyh. Katanya dye ank mak~ini drpd sumber yg dipercayai ea. . .Juga abg yg mithali~heee. . .

Pasal status plak~ini xberani sentuh la. . .kena tny tuan pny diri la kan cz sumber pn senyap je tyme tny question neyh~hehehe. . .(rs mcm paparazzi la plak. . .kui3~)

Pasal sukan plak~men bola kot dye suke. . .dye minat Italy (tp malangnya tersingkir awl wktu wolkap ari tue. . .heee) Go Deutsch Go!!!hahaha. . .

Ape lg eh~btol ke ko ske bunga tulip weyh idil??hahaha. . .(ni pn sumber ragu2 je neyh tp ak belasah je taip)

Ermmm~pjg do’oh dah sero neyh. . .heee~ape2 yg xcukup n anda semua nk tawu tnyla sendiri kat tuan pny bdn di LILACIDIL. . .

Btw dye xde akaun fesbuk n xpayah la susa2 nk search ye. . .heee~


N last but not least, from me myself~

SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN YANG KE-20 untuk anda IDIL FARHAN ROSDI~

moga dirimu sentiasa di bwh lembayung rahmat kasih sygNYA~


sekian~

p/s: sumber dipetik oleh forbes mag~hehehe. . .sape lg kalu bkn saem mu WAN AMIRAH la~credit to her. . .n sori cz amik pic mu n edit segala bagai. . .hepi besdei again~



7 comments:

Idil Farhan said...

tq la wan,tp gaya pegang piala tu sebiji mcm oezil..kah3

SYAZWANI SAJIRI WAN said...

ada la sikit tue~haha. .
my pleasure. . .

najihah iman said...

wan buat post utk idil.
kte buat post utk zati.

happy birthday to both of them :)
Allah bless.

SYAZWANI SAJIRI WAN said...

heee~
da terjanji la najwa. .
xpe la~present ntuk dye. . .hahaha~

디야나 said...

saengil chukayo gak~ ingt kn besday wan td~

cik said...

keh3..happy besday to lilacidil too

SYAZWANI SAJIRI WAN said...

diyan>>tengs bg pihak mr idil~

tia>>tenkiu. . .hihi~